logo perfect creations
test
test
test
test
test
test
test
test
test

Hygiëne in de salon

Hygiëne is een erg belangrijk onderwerp momenteel. Veel mensen die er normaal gesproken niet zo zeer mee bezig waren, zijn er nu wel mee bezig.

Door Corona (COVID-19) zijn gelukkig de meeste mensen extra aan het opletten, wassen hun handen vaker en niezen/hoesten in hun elleboog.

 

Voor Perfect Creations is dit heel normaal! De klanten die bij Perfect Creations komen zijn gewend dat zij de handen moeten wassen, handalcohol gebruiken voor de behandeling en wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen ze dit in de elleboog.

 

Ook zijn andere maatregelen heel normaal voor Perfect Creations. Zo worden alle instrumenten gedesinfecteerd en gereinigd door middel van barbicide na iedere klant, heeft iedere klant een persoonlijk vijlenbakje, en word er voldoende tijd gepland tussen klanten door waardoor er nooit meer dan 2 personen in de salon aanwezig zijn. En natuurlijk draagt de nagelstyliste handschoenen en een mondkapje. Ook word het werkoppervlak na iedere klant gereinigd met barbicide.

 

We hebben wel een aantal extra maatregelen getroffen.

Er staat een groot (hard) glazen scherm tussen de klant en de nagelstyliste.

De ingang van de salon gaat niet meer door het huis, maar door een eigen toegang. 

Er wordt alleen nog met pin betaald (of een betaalverzoek).

Klanten kunnen, indien gewenst, een mondkapje dragen en handschoenen aan (zonder vingertopjes).

Er wordt (helaas) geen koffie en thee geschonken, dit vinden we heel jammer, maar voor onze en uw veiligheid hebben we hiervoor gekozen.

Met hele warme dagen, zorgen we wel voor koud water.

Bij nieuwe klanten worden er geen handen meer geschud.

Klanten mogen alleen nog maar alleen komen, dus geen kinderen, vriendinnen, familie etc mee.

Er wordt gestofzogen en gestoft na iedere klant.

 

 

Daarnaast wordt bij het maken van een afspraak, gevraagd of u in de 2 weken voor de afspraak ziekte verschijnselen heeft gehad, zoals hoesten, niezen, koorts, hoofdpijn etc.

Mocht dit het geval zijn, dan verwachten wij uw eerlijkheid en maken we een afspraak voor een paar weken daarna, mits u en uw omgeving minstens 2 weken klachtenvrij zijn.

Bent u plotseling vlak voor de afspraak ziek of verkouden? Meldt dit dan te allen tijden, en we annuleren en verplaatsen de afspraak. En natuurlijk meldt de nagelstyliste zich ook af wanneer er ziekteverschijnselen zijn bij haar of haar gezin.

 

Ook verkopen wij wasbare mondkapjes, voor maar €7,50 heeft u een mooie, persoonlijke en wasbaar mondkapje.

 

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of tips? dan horen we dit graag.

We zorgen ervoor dat u veilig uw nagels kan blijven doen bij Perfect Creations.

 

Perfect-creations™ - KvK 64002780 - BTW NL215891909B01 - NL35SNSB0705774341 - (06) 55 34 75 98
privacy/disclaimer